HTML

Fehér Ház Kommentelők

Ide az Index méltán népszerű Fehér Ház blog-jának az állandó kommentelői írnak bejegyzéseket, akár a fenti blog kapcsán, akár bármely Egyesült Államok politikai életét érintő témakörben. Ha a rendszeres kommentelők közé tartozol, és szeretnél bejegyzéseket írni, írd be a kommentek közé email címedet, és küldöm a jogosultságot.

Friss topikok

Linkblog

Breaking news: Bezárult a Fehér Ház

2009.02.07. 22:12 clownfish

Bár az okokat még nem tudjuk, de várjuk akiralyt, hogy mondjon valamit, miért blokkolódott újra a blog, addig is: ide tudtok írni, aztán majd csak vállalkozik valaki egy-két posztra, mert a társaság látszólag egyben maradt (ennek ugye örülünk). :-)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherhazkommentelok.blog.hu/api/trackback/id/tr25929195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Link Elek 2009.02.08. 10:03:13

lehet, hogy posztolok egy hirzanza-t ma, de nem igerem biztosra.

clownfish 2009.02.13. 08:10:46

újra megnyitott a fehér ház, de nekem rögtön az első kommentemet lemoderálták, úgyhogy arrafelé ne nagyon számítsatok rám...
süti beállítások módosítása